...är så himla gott och enkelt.
Tinar, kramar ur, smörsteker med örtsalt och pyttelite balsamvinäger. Gott till det mesta! Idag hade vi det till currykyckling i ugnen. En "på gränsen avokado" slank också ner. Den var mjuk och vi ville inte att den skullee övergå i mjuk OCH svart.
Kycklingen brynde jag och kryddade med paprikakrydda. Vispade 1,5 dl cremefraiche och 1 dl grädde med curry, örtsalt och paprikakrydda. In i ugnen till kycklingen är klar på 200 grader.
Tinar, kramar ur, smörsteker med örtsalt och pyttelite balsamvinäger. Gott till det mesta! Idag hade vi det till currykyckling i ugnen. En "på gränsen avokado" slank också ner. Den var mjuk och vi ville inte att den skullee övergå i mjuk OCH svart.
Kycklingen brynde jag och kryddade med paprikakrydda. Vispade 1,5 dl cremefraiche och 1 dl grädde med curry, örtsalt och paprikakrydda. In i ugnen till kycklingen är klar på 200 grader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar