...fortsätter.
När höstutmaningen avslutades förra måndagen tog en ny vid, Fit for Christmas (31/12 för mig). Sedan förra måndagen visar vågen -0,7 kg och det känns helt ok att starta så, det ska jag komma ihåg när det blir lite motigare i svängningarna under utmaningens gång.
Veckans meny ser ut som följer:
Måndag: Hemlagad pizza och pizzasallad
Tisdag: Lchf-tunnpannkaka grädde och bär
Onsdag: Korv med stekt ägg och broccoli
Torsdag: Lax i ugnen med coleslaw
Fredag: Tacos
Lördag: Fläskstroganoff med ostsallad
Söndag: Gulaschgryta med vitkålssallad
Lchf-pizza har vi testat väldigt många olika varianter, vi har en som vi gillat och som blir tunn och knaprig men dottern är inte jätteförtjust i den så jag tänkte testa en ny idag igen. Den här ska få visa vad den går för.
Till pizzan kommer jag att koka min goda tomatsås enligt följande recept:
Passerade tomater
En skvätt balsamvinäger
1 tsk basilika
1 tsk oregano
1 stor vitlöksklyfta
En udd sambaloelek
Svartpeppar
Örtsalt
Blanda allt och låt puttra på svag värme 15-30 min.
När höstutmaningen avslutades förra måndagen tog en ny vid, Fit for Christmas (31/12 för mig). Sedan förra måndagen visar vågen -0,7 kg och det känns helt ok att starta så, det ska jag komma ihåg när det blir lite motigare i svängningarna under utmaningens gång.
Veckans meny ser ut som följer:
Måndag: Hemlagad pizza och pizzasallad
Tisdag: Lchf-tunnpannkaka grädde och bär
Onsdag: Korv med stekt ägg och broccoli
Torsdag: Lax i ugnen med coleslaw
Fredag: Tacos
Lördag: Fläskstroganoff med ostsallad
Söndag: Gulaschgryta med vitkålssallad
Lchf-pizza har vi testat väldigt många olika varianter, vi har en som vi gillat och som blir tunn och knaprig men dottern är inte jätteförtjust i den så jag tänkte testa en ny idag igen. Den här ska få visa vad den går för.
Till pizzan kommer jag att koka min goda tomatsås enligt följande recept:
Passerade tomater
En skvätt balsamvinäger
1 tsk basilika
1 tsk oregano
1 stor vitlöksklyfta
En udd sambaloelek
Svartpeppar
Örtsalt
Blanda allt och låt puttra på svag värme 15-30 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar