...idag.
Mörkokt fläskkarré puttrar på spisen. Bryner köttet och sedan kokar jag dem i minst 1,5 h. Blanda 4 dl vatten, 3 msk balsamvinäger, vitpeppar,1 tsk alpnearings grönsaksbuljong eller någon fond, 1/2 tsk timjan, paprikakrydda, 1/2 tsk sambal oelek och en klyftad gul lök. Till det äter vi sallad med fetaost och soltorkad tomat och currysmör.
Mörkokt fläskkarré puttrar på spisen. Bryner köttet och sedan kokar jag dem i minst 1,5 h. Blanda 4 dl vatten, 3 msk balsamvinäger, vitpeppar,1 tsk alpnearings grönsaksbuljong eller någon fond, 1/2 tsk timjan, paprikakrydda, 1/2 tsk sambal oelek och en klyftad gul lök. Till det äter vi sallad med fetaost och soltorkad tomat och currysmör.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar