...styrfart här hemma.
Vi har varit bortresta 1 1/2 vecka. Under den tiden hann vi med en hel del. Dop för minstingen i släkten kombinerat med treårskalas, ettårskalas i efterskott för sonen kombinerat med sexårskalas för dottern i efterskott, träffa släkten, dottern fick hög feber och skrällhosta, maken hade ryggskott, feber och hosta även han. I söndags när vi reste hem var det lillens tur och han är sjuk fortfarande... Febern tog om tyvärr. Jag har klarat mig, peppar peppar. Med tanke på att lillen lever i symbios med mig just nu är det nog bara hålla tummarna att jag har nog motståndskraft mot bacillerna.
Vi går på sparlåga och försöker hinna med oss i vardagen. Lite matlagning har det dock blivit och väldigt god sådan.
I går gjorde jag vitlöksspäckad skinkstek med stekt brysselkål och gräddsås. Till lunchen idag blev det en gräddstuvad pytt på resterna.
Som pricken över i denna kärlekens dag gjorde vi lite kvällsgott. Vispad grädde med riven 86 % choklad och några jordnötter.
Vi har varit bortresta 1 1/2 vecka. Under den tiden hann vi med en hel del. Dop för minstingen i släkten kombinerat med treårskalas, ettårskalas i efterskott för sonen kombinerat med sexårskalas för dottern i efterskott, träffa släkten, dottern fick hög feber och skrällhosta, maken hade ryggskott, feber och hosta även han. I söndags när vi reste hem var det lillens tur och han är sjuk fortfarande... Febern tog om tyvärr. Jag har klarat mig, peppar peppar. Med tanke på att lillen lever i symbios med mig just nu är det nog bara hålla tummarna att jag har nog motståndskraft mot bacillerna.
Vi går på sparlåga och försöker hinna med oss i vardagen. Lite matlagning har det dock blivit och väldigt god sådan.
I går gjorde jag vitlöksspäckad skinkstek med stekt brysselkål och gräddsås. Till lunchen idag blev det en gräddstuvad pytt på resterna.
Som pricken över i denna kärlekens dag gjorde vi lite kvällsgott. Vispad grädde med riven 86 % choklad och några jordnötter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar