...inte om det framgått nog tydligt tidigare, men jag älskar stekpåsar och att tillaga maten i ugnen.
Korta förberedelser och maten klarar sig själv, toppen enligt mig! I dag står kycklingklubbor och coleslaw på menyn och har jag riktigt tur blir det lunch till mig i morgon också.
Jag blandade till en tjock "marinad" med olja, soja, balsamvinäger, curry, paprikakrydda, svartpeppar och två pressade vitlöksklyftor. Ingen av oss är riktigt förtjust i skinnet på kycklingen och för att ge köttet mer smak så klädde jag helt enkelt av kycklingen. Lite pyssel, men värt det. Sedan gned jag in klubborna och in i ugnen. Tänkte ta lite steksky och göra sås till.
Korta förberedelser och maten klarar sig själv, toppen enligt mig! I dag står kycklingklubbor och coleslaw på menyn och har jag riktigt tur blir det lunch till mig i morgon också.
Jag blandade till en tjock "marinad" med olja, soja, balsamvinäger, curry, paprikakrydda, svartpeppar och två pressade vitlöksklyftor. Ingen av oss är riktigt förtjust i skinnet på kycklingen och för att ge köttet mer smak så klädde jag helt enkelt av kycklingen. Lite pyssel, men värt det. Sedan gned jag in klubborna och in i ugnen. Tänkte ta lite steksky och göra sås till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar