...lunch.
Kyckling, fetaost/tomatsallad och vitlökssmör.
Jag delade kycklingfileerna på två och marinerade dem och in i en stekpåse. Marinaden innehöll rspsolja, balsamvinäger, pepparmix, örtsalt, vitlökspulver, vitlökspeppar och paprikakrydda. Rätt starkt, men gott!
175 grader i ca.35 min, eller till fileerna är genomstekta.
Nu har jag och lillen goda luncher till veckan!
Kyckling, fetaost/tomatsallad och vitlökssmör.
Jag delade kycklingfileerna på två och marinerade dem och in i en stekpåse. Marinaden innehöll rspsolja, balsamvinäger, pepparmix, örtsalt, vitlökspulver, vitlökspeppar och paprikakrydda. Rätt starkt, men gott!
175 grader i ca.35 min, eller till fileerna är genomstekta.
Nu har jag och lillen goda luncher till veckan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar