16 april 2016

Piggar...

...upp en grå dag med god mat och pyssel.

Inte alls på topp idag, ja inte på hela senaste veckan egentligen heller. Det är något som inte stämmer och jag vet inte vad tyvärr. Det kan vara en kompott av många saker, får se om en läkartid till veckan kan bringa lite klarhet i det hela.  Kan inte påstå att vädret hjälper upp mående och humör heller.

Dagen har spenderats mest inomhus, några vändor till djuren och att fylla lite krukor vid omplantering är allt som jag åstadkommit utomhus idag. Inomhus har det blivit lite matlagning, en köttgryta till veckans matlådor stod på spisen redan före frukost i morse och kompletterades med stekt blomkålsris. Vi har spelat memory och jag har vilat en del, skolat om lite plant och vilat lite till. Till lunch idag testade vi något nytt, kantarelltoast. 


Smörstekte kantareller och blandade i lite persilja och kokade med en skvätt grädde. Som bröd i botten hade vi sesambröd, skinka och kantarellstuvning och därefter ost. Det blev en riktig höjdare.


Trots en skruttvecka har det funnits några bra stunder! veckans yoga som alltid är en höjdpunkt och jag har tagit premiärturen på min skogsväg för i år, riktigt skönt och trevligt med fågelkvitter i massor. Imorgon fortsätter jag i samma lugna tempo, vila och så lite fler frön, inget speciellt inplanerat.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar