..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

31 januari 2015

Planeringen...

...för dagen kunde inte fullföljas.

Vädret sätter stopp, tanken var att vi skulle elda och grilla hamburgare utomhus men just nu toksnöar det och blåser rätt ordentligt så vi skrotade de planerna. Istället blir det att städa huset... jippie eller nåt...



Har hunnit med att morgonträna innan frukost idag, tog en liten munsbit och en skvätt kaffe och tog en tur till gymmet. Tanken var att springa på löpbandet ca. 30-40 min, men efter 2,5km sa benen ifrån och jag har lärt mig något nytt, försök inte springa dagen efter ett tungt styrkepass, får springa dagen innan nästa gång istället. Det blev alltså 2,5km jogg och ca. 30 minuter yoga istället här på morgonkvisten.

Kom hem till dukat frukostbord med massa mumsigt, grillad karr'e, kokt ägg, chiliost och gott kaffe. Maken hade gjort frökex dessutom, som tyvärr inte hann bli färdiga till frullen, men som vi kan njuta av till kvällen istället.

Ett annat göromål för dagen som är lite mindre kul är att vi ska byta tupp. Boris ska få flyga till tupphimlen och istället kommer Kalle att flytta in. Kalle är kullsyskon med Boris och bor just nu hos våra grannar, Kalle flyttade dit när de hastigt blev utan tupp i somras. tyvärr var han lite för ung för den flocken och de skaffade en äldre och Kalle blev lite utanför. Eftersom Boris inte skött sig och hoppat på mina ben en gång och dottern en gång så får han hamna i frysen istället. Så ikväll flyttat nya tuppen in.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar