..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

23 mars 2016

Sjukstugan...

...fortsätter och utökas.

Idag känns läget lite bättre, trycket i huvudet har lättat något. Vi började dagen med utvecklingssamtal för sonen på förskolan vilket gick väldigt bra. Däremot har jag lillfia hemma med snudd på feber och toksnorig hon med, så idag blir soffan nött lite jämnare. Hon gillar också inredningsprogram så vi kör ett litet race här hemma med Sahra Beenys program (tror hon heter så), Property Ladder, Drömhus för halva priset bla.

Flera gånger om dagen tar jag vägen förbi tvättstugan där frösådderna står, inbillar mig att några frön har börjat gro så smått och lyfter lite på översta jordlagret. Önskar att tjälen går ur marken lite kvickt så vi kan börja gräva och beställa hem jord. Det ligger en odlingslåda färdigsågad uppe på logen på vänt också som ska skruvas ihop och målas. Mycket som ska fixas innan odlingssäsongen kan dra igång på allvar. Lite värme skulle inte heller sitta fel!!


Köpte en hel del frön som vill komma i jorden, riktigt kul att testa lite nya sorter och helt nya grönsaker. Frågan är bara vart allt ska få plats...


I eftermiddag ska jag ta en tur till blomsteraffären och köpa blommor till en vän som fyller år, måste även införskaffa lite påskblommor som ska få pigga upp här hemma. Håller tummarna att bacillerna har spridit sig nog nu så vi kan få börja må lite bättre här hemma och njuta av påskledigt tillsammans.  Ja ledig och ledig, hemma iallafall, maken har lite jour under helgen så vi blir mest på hemmaplan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar