..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

28 februari 2013

Full...

...av energi igen!

I går fick jag en hel del gjort, tvättade tre maskiner, vek fyra maskiner rentvätt, kokade äpplemos, dammtorkade, dammsög, flyttade runt lite saker som hamnat "fel" mm. Mycket kvar att plocka och någon direkt skillnad syns inte heller...

I morse vid frukost var himmlen otroligt vacker, tanken var att plocka/städa vidare och vara lika produktiv som igår. Men så blev det inte, istället kom en vän på fika och vi surrade bort några timmar medan lillen sov. Lunchen är intagen och snart ska vi hämta hem storasyster med kompis från skolan. Enkel lunch även idag, rester av stek, lite paprika och majonäs.

Till middag blir det ugnsstekt kycklinfil'e och fläskfil'e ( i stekpåse om nu någon trodde nåt annat) det blir ett storkok eftersom vi blir många som ska äta, sju stycken om jag har räknat rätt. Kvällen tänker vi spendera på hockey jag och maken.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar