..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

13 augusti 2013

Dagarna...

...går i ett rasande tempo.

Planering, förberedelser, stress, tidspress, mys, nytta, nöje om vartannat. Det snurrar på kan man säga!
Igår startade vi dagen med skönt häng med fina långväga vänner, lunch, lekpark och många samtal. Vi ses några gånger varje år och det är lika trevligt jämt, nästa år planerar vi en påhälsning hos dem i söder. Dessutom får L träffa sina "kusiner" som hon säger. För henne är de verkligen kusiner, de har alltid varit med när hon ska räkna upp alla när någon frågar, lillhjärtat!

Efter en skön dag drog vi för storhandling på eftermiddagen. Och en STOR handling blev det. Jag och maken grundade med en sallad på café för att inte behöva handla hungriga, för det brukar inte sluta speciellt bra...

Middag på bästa stället
Gårdagskvällen och den här dagen har gått i ett. Försöker verkligen att knyta ihop alla trådar till en helhet, känns lite spretigt just nu men vi kommer få ihop detta tillslut!

Efter lunch idag hämtade vi dotterns kompis på fritids och tänker rå om henne till i morgon eftermiddag. De har härjat HELA dagen och sover nu, efter lite fnitter, i sina sängar. Själv är jag också redo för sängen efter den här dagen som innehållit, handling, tvättning, vika tvätt (typ 7 maskiner...), städat övervåningen, skurat badrummet och en hel del annat "roligt"... Kommer somna ovaggad, minst sagt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar