..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

5 maj 2013

Lång...

...dag utomhus igår.

8.45 igår var frukost och morgonbestyren avklarade och vi var redan ute i trädgården med krattan i högsta hugg. Krattning, bära sten, rensa ogräs och underhålla lillen var några av sakerna som skulle göras. Vi var ute ända till 15 med endast en kort lunchpaus innomhus. Hela familjen somnade ovaggade kan jag lova!

På em var det dags att svida om från jordiga skruttkläder till lite mer representabel utstyrsel. Middagsbjudning hos goa vänner. Vi blev bjudna på baconlindad kycklingfile fylld med camembert, till det massa goda grönsaker och en creme fraichesås, allt var jättemumsigt! Massa surr och småtjejerna dansade Just dance på Wii till de var helt slut och det var dags för kvällsfika och sedan hemgång.

Idag hade vi också planerat in lite trädgårdsfix och kalasfika hos grannen innan simskolan. Tyvärr har vi fått tänka om... Vid ett inatt kom L in med värk i örat och i morse hade det runnit vätska, så nu sitter maken och hon på primärvårdsjouren och väntar på läkarundersökning. Roligare saker kan man ju ha för sig! Peppar peppar nu är det över ett år sedan en förkylning gick till öroninflammation för henne, tidigare hade hon ca.5-6/år. Lillfia vad ont hon ska ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar