..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

25 maj 2013

Nya...

...rutiner skapas.

Med en make som har beredskap flera dygn i sträck så behövs nytänk i rutiner och motionstillfällen. Igår 4 km skogspromenad med båda barnen och idag drygt 5 km i långsam takt för att kika på ett nyfött föl. Mysiga stunder, långsam motion är också motion.

I morgon kväll när herrn i huset går av jouren är jag laddad för promenad i sällskap av mig själv. En bit löpning är också inplanerad!

Till middag idag blev det grillad högrevskärna och några enkla tillbehör. Första gången men inte sista den styckningsdetaljen låg på vår grill, det smakade riktigt gott. Kan lova att de små var trötta ikväll som vi varit igång idag ut 8.30 i morse och in 17.00. Vi stora har nu suttit en stund under lönnen i kvällssolen med kvällens te. Grannen kom smygandes med spaden i högsta hugg för att stjäla lite blommor. En tyst och stilla stund, redo för en ny dag och förberedelser inför en minst sagt fullspäckad vecka!

Lägger in en bild på dagens måltider också. "Snabb"mat hela dagen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar