..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

22 november 2015

Arbetshelg...

...på gården lider mot sitt slut.

Många saker att fixa med när man bor på en liten gård och nu är de flesta inför vintern avbockade och några fler måsten när man har djur är också gjorda. 

Kaninerna har fått rent, hela hönshuset är städat (allt spån är bytt) och alla barnens leksaker är undanplockade, vi är redo för snö! Snökäppar och utebelysningen är nog det enda som är kvar att fixa.

Ett långkok/storkok puttrar på spisen och blir perfekt inför veckans matlådor. Skönt med ledig hemmahelg, det behövdes verkligen efter veckan som var och nu laddar vi för en ny spännande vecka. Med inga inbokade möten och måsten förutom arbetsträning, gör om gör rätt helt enkelt, så ska det bli en bra vecka!!

Tidigare i veckan lagade jag köttbullekorvar, en önskerätt från barnen.


Ett smidigt sätt att få plats med allt o strkpannan istället för flera omgångar med köttfärsbiffar. Jag kryddar dem alltid som den hemgjorda kebaben jag brukar göra, spiskummin, paprika, vitlök, lök, peppar och salt. Mycket uppskattat! Dagen efter var det lika gott som lunch.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar