..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

10 mars 2013

Familjetid...

...hela helgen.

Vi har hunnit med många saker i helgen och som vanligt har den gått tokfort.

I lördags hann vi med både lunch och middag hos mina föräldrar och där emellan var vi på kusinkalas hos kusin G som fyllde 5 år förra helgen. Vi stannade nästan till nattning och gav lillen kvällsgröten och pyssen innan vi åkte hem. Dottern var lite lagom spattig eftersom hon skulle få vara vaken och se melodifestivalfinalen, det händer inte så ofta att hon får vara uppe extra länge. Det händer rätt sällan eftersom hon aldrig sover längre på morgonen trots sen nattning, i morse vaknade hon kl. 6 som vanligt...Hon har ett rätt stort sömnbehov och det tar tid innan hon kommer ikapp med sömnen igen. Det går lite bättre nu än när hon var liten iallafall.

Idag söndag har vi fixat och rensat lite. Nya TV-skåpet har kommit på plats (trots att det är omålat) så nu slipper vi sladdar och damm, allt finns i skåpet. Började rota fram köksbänken under all reklam och saker som hamnat där, det slutade med damnsugning bakom kylskåpet och att göra rent det uppepå.

En produktiv dag! I morgon ska jag nog rengöra ugnen...

Har hunnit kikat i lite tidningar för inspiration, druckit kaffe och lagat mustig köttgryta också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar