..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

2 april 2013

Måndag...

...idag och ny vecka?!

Eller hur var det nu?! Omställning till sommartid, påsklov och inga tider att passa, "söndag" igår när det egentligen var måndag och förvirringen är total i vårt hem.

Vi styrde ihop en shoppinglista till frukosten i morse och har avverkat en heldag i olika affärer och hunnit med lunch, fika och lek. Klädinköp, träningsskor, nyföddpresent, ettårspresent, renoveringsshopping, mathandling, julpresentkortshandling, utförsäljningshandling, takskene-handling osv. osv. Låååång dag och mycket gjort!!

Månadsvägning i lchf for life igår och har endast ett stillastående att rapportera... Nästa månad ska det minst vara -3 kg!!! Bara kämpa vidare! Känslan i kroppen just nu är sisådär, McDonalds till lunch (endast burgare utan bröd, en morot, McFeast dressing och två babybellostar), kaffe med grädde på eftermiddagen med en till babybell ost, kebabsallad med ost och dressing till kvällen. Ingen optimal dag men det bästa för vart vi befunnit oss. Salt mat och litet vattenintag och rel. lågt intag av fett så mår jag halvskruttigt i kroppen. I morgon är det ren mat igen som gäller!

Resterande veckas meny ser iallafall ut som följer:

Veckans meny V. 14
Onsdag: Helstekt kyckling, vitlökssmör
Torsdag: Fläskfil'egryta med paprika
Fredag: ?
Lördag: Biff med kokt blomkål
Söndag: Gulaschgryta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar