..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

18 juli 2013

Endel...

...dagar blir bara bra även om starten på dem är rörig.

Det började egentligen redan igår då M skulle hämta virke mm... lånat släpvagn och kom fram... butiken stängde 18.00 och klockan var 18.15. Hur kan en stor byggvarukedja stänga 18 under högsäsong?!? Det var vad vi fick börja denna morgon med att fixa iallafall!! Låna ny vagn, klämma in hämtning mellan makens möten idag och fixa lite logistik. Tur det mesta löser sig!!

Den här kvällen hade jag dessutom planerat in en sommarkonsert med mamma i min barndoms kyrka sedan länge och vi fick lite tidspresd där ett tag. Innan kyrkan blev vi bjuden på kalasmat hos mor och far, riktig festmat på en vanlig torsdag!! Torskrygg med romsås och sallad. Det bara smälte i munnen. 

Absolut den godast fisken någonsin

Pappa tillagade den helt perfekt. Brynde bitarna snabbt i mycket smör och sedan in i ugnen till innertemperaturen var 55 grader.

Konserten i kyrkan framfördes av två syskon varav den ena har jag gått i parallellklass med och på flygel ytterligare en skolkompis som även är kusin med de som sjöng. Många fina sånger, låtar och texter och att det sker i kyrkan gör det väldigt pampigt och stämningsfullt!!

Bra avlut på en rörig dag. Något som är ännu bättre är den enorma träningsvärk som smyger sig på! Skön känsla i kroppen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar