..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

2 juli 2013

Helt...

...slut i fötterna efter en heldags shopping.

Hittade en del på rea både till stor och liten för väldigt billig penning. Äntligen hittade vi en onepice till L, skönt att krypa in i efter en dag på stranden. Lite finkläder till lillen och papsen och lite vardagskläder till mamman. Känns som hela familjen behöver uppdatera garderoberna lite, vissa för att de växer och vissa för att de krymper...

Första matstoppet blev lunch på caféet där vi brukar äta räkmacka utan macka. Idag blev det räksallad utan bulgur och istället frågade de om vi ville ha extra av nåt annat och det blev några skivor rostbiff till. Mycket god service och bra mat. L åt tacotallrik som även lillen fick en del av. A hann med lunch redan innan vi åkte hemifrån så han fick lite av syrran + yoghurtmellis. Alla nöjda och glada!


Lunch på nya stamstället

Ny energi och nya butiker. Sista stoppet blev Toy´s R Us där både A och L gjorde varsitt inköp. Lillfia har sparat sin veckopeng länge nu och köpte en efterlängtad Barbie-docka med tillhörande enhörning. Till A köpte vi en docka för julpengar, han har grejat med syrrans dockor i flera dagar nu och idag fick han en egen. Han har en i tyg redan, men den är inte lika spännande eftersom den inte kan blinka. Det första han gjorde när vi packade upp den var att ge den en puss!

Med risk för att verka enformig så blev det räkor även till middag. Svängde ihop en räkröra och gräddade lite ostchips till som sen middag med sällskap av skansengänget.

Dagens middag



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar