..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

12 augusti 2012

I skogen...

...är bästa stället att inta frukosten.
Kl. 8.20 åkte vi av gården, och 10 minuter senare svängde vi in på "våran" skogsväg. I fjol letade vi på måfå efter kantareller och hittade ett kanonställe endast tio minuter hemifrån. Det är tredje gången på en vecka vi åker iväg, sist blev det kantareller och en liter blåbär och idag blev det kantareller och tre liter hallon. Gillar när det är lättillgängligt och när det inte behöver bli heldagsutflykter. Vi hade med oss yoghurt/grädde i burkar, några kokta ägg och örtsalt, kaffe och grädde, the och macka till dottern. Så skönt att sitta nersjunken på en sten, sippa kaffe och lyssna på fåglarna. Speciellt på morgonen. Blir nog en tur till i början av veckan, fanns hur mycket hallon som hellst kvar!

Hemma lagom till lunchen och hela eftermiddagen går åt till "måsten" och planering inför kommande vecka.
Motionen igår uteblev helt, finns inte ens en dålig undanflykt att ta till...
Ikväll däremot ska jag/vi köra ett av styrkepassen jag snickrat ihop, håller tummarna för lite mer träningsvärk än efter fredagens pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar