..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

2 november 2012

Undra...

...sa flundra hur vi ska avsluta den här kvällen.

Ljusen har fått lysa upp den här dagen, skönt att kunna vara inomhus när det vräker ner och blåser. När en omgång värmeljus brunnit ut så byttes de snabbt ut till nya.

Idag har vi bakat muffins, jag, dottern och hennes kompis. Det var väldigt populärt, speciellt att garnera med rosa och grön glasyr + sju olika sorters strössel. Lekstunden avslutades med en mysfika med delar av kompisens familj. Skönt att sitta och surra lite medan de "små" lekte vidare en stund.

Har hunnit med en del idag iallafall, tvättat, diskat (fast det sköter iof maskinen), lagat mat till lillplutten och bläddrat igenom lite inredningstidningar. Druckit kaffe och krälat med liten på golvet. En skön avslutning på en lovvecka!

Nu ska ännu en omgång ljus tändas och några fler tidningar plöjas igenom. Inleder helgen på lugnast möjliga sätt. Ha en skön kväll och helg ni också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar