..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

1 januari 2013

Mysig...

...nyårsmiddag med bästa sällskapet.

God mat och trevliga middagsgäster är ett bra recept för en lyckad kväll. Våra prinsessor körde järnet med sång och dansuppträdanden mellan maträtterna, underhållning i världsklass. De två minsta kastade in handduken rätt tidigt och var kloka att prioritera lite sömn.

Matmässigt blev kvällen lyckad och höjdpunkten för egen del var köttet tillsammans med balsamicoskyn, älgen fick klart godkänt och det bara smälte i munnen. Ska knåpa ihop ett inlägg med alla recept och länkar på det vi bjöd på igår. Tyvärr blev det lite manfall under kvällen pga arbete men som tur var hann vi med nästan hela middagen före det.

Även för mig som är morgonpigg var det motigt i morse, vilket kändes då lillen vaknade 6.20 och gurglade glatt... jag hade utan problem kunnat sova någon timme till eftersom vi inte kom i säng förrän ettsnåret. Hitintills idag går dagen i sirapssegt tempo och kommer att göra så fram till det är dags för födelsedagsmiddag i eftermiddag, vi ser film och bara är.


Nu ser jag fram emot ett underbart 2013, om det kan toppa 2012 är osäkert eftersom året som gått varit sagolikt underbart.

Gott Nytt År till er alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar