..liten gård på landet, med allt som hör till. mitt liv fylls med mycket kärlek, renovering, arbete, trädgårdsintresse, familj, pyssel, virkning, matlagning, träning och fina vänner ..

25 september 2012

Goda...

...vänner. Vänner som allt känns så naturligt med hur sällan man än träffas.

Vi har haft en barndomsvän och hennes familj här på eftermiddagslek och tacomiddag. Vi har kännt varandra sedan vi var sju år och har gått 10 år i skolan tillsammans. Helt ofattbart att vi nu som tvåbarnsföräldrar träffas och har det mysigt tillsammans. Det roliga är att min dotter kallar hennes barn för sina kusiner, och hon blir arg om vi ens försöker förklara hur det ligger till. Så nu kör vi också med det, de är kusiner helt enkelt! Det som är mindre roligt är att de bor 85 mil härifrån och träffarna blir inte så många gånger varje år tyvärr: Som tur är är de rätt flitiga på att bege sig norrut, några per år hinns med iallafall.

Förmiddagen idag spenderade jag och sonen på folkan. Vårat underbara folketshus där allt händer! Idag var det premiär för babysång och träff med flera mammor och barn. Avslutade med en god lunch i folkans egen restaurang innan det var dags för hämtning på skolan i huset bredvid.

I morgon kör vi på med ett fullproppat schema från morgon till kväll, mest bara trevligheter och jag tänkte alstra riktigt mycket energi dessa två dagar att ta fram någon dag när det finns lite mindre av den varan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar